Spletni certifikat GZS

Zakaj zaščita


Pri poslovanju na spletu in varovanju potrošnika prihaja do odgovornosti lastnikov spletnih strani v primeru zlorab njihove identitete kot tudi težav pri varovanju osebnih podatkov obiskovalcev njihovih spletnih strani.

Potrošnik ima v vsakem trenutku pravico na nedvoumen način vedeti, kdo je tisti, ki oglašuje, mu prodaja ali z njim stopa v poslovni odnos. Lastnik osebnih podatkov mora biti vedno na nedvoumen način seznanjen s tem, komu daje svoje osebne podatke. Obe, sicer popolnoma logični zahtevi, sta na spletu težko dosegljivi. V številnih primerih sta dvoumni in občasno predstavljata predmet dragih sporov, kar že kaže praksa v EU in ZDA.

 

Z zaščito svoje spletne strani boste pridobili na varnosti in zanesljivosti, kar pomeni velik korak naprej pri usklajevanju vašega poslovanja z veljavno zakonodajo in s tem zmanjšanje tveganja pri poslovanju.

Zaradi zlorab znakov kvalitete, članstva in blagovnih znamk, bo GZS tudi v skladu z zakonodajo in obveznostmi, ki izhajajo iz varovanja intelektualne lastnine, vsa svoja priznanja in certifikate zaščitila pred ponarejanjem in kopiranjem. Odslej bodo vse nagrade, priznanja in certifikati na voljo samo v obliki, ki je varovana s SecuCert® tehnologijo.